CANNES 2014: A 67-a ediţie a Festivalului - vedete, filme şi polemici

Postat la 14 mai 2014 32 afişări

Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes va debuta miercuri seară, cu biografia contestată "Grace de Monaco", în aşteptarea părerilor criticilor despre noul film semnat de Godard şi a controversatei versiuni cinematografice despre scandalul DSK.

CANNES 2014: A 67-a ediţie a Festivalului - vedete, filme şi polemici

 Între copiii lui Grace şi Rainier, care nici nu vor să audă despre acest film, şi influentul distribuitor şi producător Harvey Weinstein, care i-a cerut regizorului Olivier Dahan un alt montaj pentru publicul american, "Grace de Monaco" nu pare să demareze sub cele mai bune auspicii.

"Vânătorii" de autografe care au campat deja în faţa covorului roşu de la Cannes nu îi vor vedea astfel pe membrii familiei princiare monegasce. În schimb, Nicole Kidman, care o interpretează pe Grace de Monaco, va fi prezentă la Cannes, miercuri seară, la premiera filmului. Nicole Kidman este prima dintre vedetele hollywoodiene care vor fi prezente pe Croazetă până pe 25 mai: Robert Pattinson, Kristen Stewart, Hilary Swank, Ryan Gosling, Tommy Lee Jones, Catherine Deneuve şi Marion Cotillard. Starurile de film vor fi protejate de un dispozitiv de securitate întărit faţă de ediţiile precedente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cannes-2014-a-67-a-editie-a-festivalului-vedete-filme-si-polemici-12625023
12625023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.