Mihail Vlasov a fost suspendat de la conducerea Camerei de Comerţ a României

Postat la 21 martie 2014 21 afişări

Colegiul de conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) l-a suspendat din funcţia de preşedinte pe Mihail Vlasov, arestat preveniv, interimatul fiind asigurat de Mihai Daraban, vicepreşedinte CCIR.

Mihail Vlasov a fost suspendat de la conducerea Camerei de Comerţ a României

 Daraban va asigura interimarul până pe 27 martie, când va avea loc Adunarea Generală a CCIR pentru a discuta propunerile colegiului de conducere.

"S-a hotărât ca în prima fază să asigurăm un interimat, care va fi validat pe 27 martie. După această dată interimatul poate fi asigurat pe o perioadă de 30 de zile, după care vom declanşa alegeri anticipate prin moţiune de cenzură", a spus Daraban, într-o conferinţă de presă.

Vlasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, într-un dosar în care este acuzat că ar fi cerut 1 milion de euro de la un om de afaceri, pentru a-l ajuta să câştige un dosar de arbritraj.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihail-vlasov-a-fost-suspendat-de-la-conducerea-camerei-de-comert-a-romaniei-12307328
12307328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.