ZF Digital '12 - Talpeş, Bitdifender: În zona software, moldovenii proiectează, ardelenii execută şi oltenii vând

Postat la 16 octombrie 2012 53 afişări

Programatorii software din zona Moldovei sunt cei mai creativi, ardelenii pun în practică cel mai bine aceste idei, iar oltenii reuşesc aibă cele mai bune rezultate la vânzări, a declarat directorul general al Bitdefender, Florin Talpeş, la ZF Digital '12.

"La noi în companie există o cutumă. Dacă vrei oameni creativi în zona software îi cauţi în Moldova. Dacă vrei să cei mai buni executanţi ai acestor idei, cauţi programatori din Ardeal. Dacă vrei să vinzi bine produsele create de moldoveni şi executate de ardeleni, cauţi oameni din Oltenia", a afirmat Talpeş.

El a spus că pentru Bitdefender cea mai mare ameninţare o reprezintă incapacitatea de a monetiza aplicaţiile realizate de departamentul de cercetare şi dezvoltare al companiei.

În privinţa listării Bitdefender, Talpeş a spus, glumind, că aşteaptă finalizarea cazului brokerului Cristian Sima şi apoi va lua o decizie.

"Serios vorbind, avem discuţii cu numeroşi investitori americani din zona high tech, dar încă nu s-a făcut niciun pas de către nicio parte", a spus şeful Bitdefender

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Talpeş,
Bitdifender,
moldovenii,
ardelenii
/actualitate/zf-digital-12-talpes-bitdifender-in-zona-software-moldovenii-proiecteaza-ardelenii-executa-si-oltenii-vand-10227640
10227640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.