Mihai-Razvan Ungureanu: "In spionaj conteaza neuronii". Dintr-o mie de persoane, abia 5 sunt buni sa lucreze la SIE (VIDEO)

Postat la 01 mai 2011 47 afişări

Mihai-Razvan Ungureanu, invitatul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV, a realizat "portretul-robot" al agentului SIE si a explicat modul de functionare al acestei institutii, care este unul dintre "cei mai mici consumatori in economia statului".

Ungureanu nu s-a aratat impresionat de modelul James Bond, pe care-l considera "destul de sportiv si de scump". "In spionaj conteaza neuronii", mai spune seful SIE, care a precizat ca, la o recrutare de agenti, din 1.000 de persoane, abia daca 5 dintre ele intrunesc calitatile necesare unui spion SIE.

Motivatia acestora nu este financiara, ci "se afla intr-o zona mult mai sus", pentru ca salariul mediu al unui asemenea angajat se situeaza in jurul sumei de 3.000 de lei. La intrebarea "pe cine spionam si de ce", raspunsul sefului SIE a fost evaziv: "Zona regionala, subregionala, dar si spatii geografice mai indepartate", a raspuns el.

Mai mult pe Stirile Pro TV.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mihai-razvan-ungureanu-in-spionaj-conteaza-neuronii-dintr-o-mie-de-persoane-abia-5-sunt-buni-sa-lucreze-la-sie-video-8212445
8212445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.