Micii investitori au subscris deja mai multe acţiuni Nuclearelectrica decât au alocate pe tranşa lor

Postat la 10 septembrie 2013 28 afişări

Volumul de acţiuni Nuclearelectrica pentru care micii investitori au plasat ordine de subscriere a depăşit deja volumul disponibil pe această tranşă, iar sumele alocate de jucători pe acest segment au ajuns la 43,7 milioane lei (9,7 milioane euro).

Micii investitori au subscris deja mai multe acţiuni Nuclearelectrica decât au alocate pe tranşa lor

 Subscrierile au început luni dimineaţă, iar până marţi la ora 11:25, pe tranşa subscrierilor mici (între 100 şi 15.000 de acţiuni) au fost plasate 795 de ordine pentru 2,9 milioane de titluri. Volumul de acţiuni subscrise şi pentru care au fost plasate ordine în sistemul Bursei până la ora 11:25 depăşeşte cu 15% numărul de titluri din tranşa destinată micilor investitori.

Micii investitori pot subscrie doar la 15 lei/acţiune, însă beneficiază de un discount de 8% (dacă subscriu în primele trei zile) şi de 3% (dacă subscriu din a patra zi) din preţul care va fi stabilit la final, în funcţie de subscrierile investitorilor instituţionali. Discountul se va aplica doar pentru investitorii care subscriu între 100 şi 15.000 de acţiuni, în timp ce investitorii de retail care plasează ordine pentru pachete mai mari de 15.000 de titluri şi investitorii instituţionali vor plăti preţul stabilit la finalul ofertei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/micii-investitori-au-subscris-deja-mai-multe-actiuni-nuclearelectrica-decat-au-alocate-pe-transa-lor-11308999
11308999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.