Mic.ro a intrat în insolvenţă. Datoriile companiei se ridică la 698 de milioane de lei

Postat la 17 februarie 2012 84 afişări

Mic.ro Retail, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu şi care deţine magazinele Mic.ro, a intrat în insolvenţă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, cererea companiei de deschidere a procedurii, RVA Insolvency fiind desemnat lichidator judiciar.

Cererea a fost înregistrată marţi, iar joi instanţa Tribunalului Bucureşti a luat în discuţie cererea companiei Mic.ro Retail de intrare în insolvenţă, creditorii formulând cerere de intervenţie în proces.

Instanţa a admis, vineri, cererea de deschidere a procedurii de intrare în insolvenţă a companiei Mic.ro.

Reprezentantul companiei Mic.ro Retail a cerut ca lichidatorul judiciar să fie numit RVA Insolvency, iar creditorii au cerut ca lichitatorul să fie numit de ei, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mic.ro,
insolvenţă,
datorii,
companiei
/actualitate/mic-ro-a-intrat-in-insolventa-datoriile-companiei-se-ridica-la-698-de-milioane-de-lei-9243818
9243818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.