Metodă inedită de plată la metroul din Moscova: genuflexiunile - VIDEO

Postat la 13 noiembrie 2013 111 afişări

O campanie pentru sănătate care se desfăşoară în capitala Rusiei, le permite călătorilor să îşi plătească biletul de metrou cu genuflexiuni.

Într-o încercare de a promova Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci şi un stil de viaţă sănătos, oficialii şi Comitetul Olimpic Rus au luat decizia de a permite accesul gratuit la metrou persoanelor care fac mişcare, anunţă Huffington Post.

Astfel, în loc să plătească 30 de ruble, cât costă un bilet în mod normal, călătorii pot alege să facă 30 de genuflexiuni în două minute, în faţa unui aparat special, amplasat la staţia Vystavochnaya.

Doritorii trebuie să execute mişcările în faţa unui aparat care determină corectitudinea poziţiei şi numărul repetărilor. Aparatul este amplasat în apropierea locului unde se vând biletele în mod normal.

"Am vrut să arătăm că Jocurile Olimpice nu sunt doar o competiţie internaţională pe care oamenii o urmăresc de la televizor. Scopul lor este să determine cât mai mulţi oameni să facă mişcare, să adopte o viaţă sportivă", spune Alexander Zhukov, preşedintele Comitetului Olimpic Rus.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/metoda-inedita-de-plata-la-metroul-din-moscova-genuflexiunile-video-11679028
11679028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.