PROTESTE ale studenţilor la Bucureşti şi în ţară

Postat la 13 noiembrie 2013 61 afişări

Unii dintre studenţii care protestează miercuri în Capitală au venit în Piaţa Universităţii, de unde vor pleca spre Piaţa Victoriei, pentru a protesta la sediul Guvernului, aceştia scandând "Voi daţi afară tinerii din ţară", "Vrem să învăţăm şi nu să emigrăm", "Fără educaţie moare orice naţie".

PROTESTE ale studenţilor la Bucureşti şi în ţară

 Aproximativ 50 de studenţi au ajuns, în jurul orei 14.00, în zona fântânii de la Universitate, aceştia venind în grup dinspre Piaţa Română. Lor li se va alătura un alt grup de studenţi care a plecat din campusul studenţesc Regie.

Aceştia scandează "Educaţia salvează naţia", "Fără educaţie moare orice naţie", "Elevii sunt cu noi", "Minciunile din guvern ne-au dus la sapă de lemn" şi au bannere şi pancarte pe care scrie: "6, vin studenţii", "Şi noi creştem odată cu procentul", "Vă rugăm să ne scuzaţi, suntem tineri educaţi", "Vrem cămine, nu ruine", "6% PIBune", "6% pentru Educaţie", "Educaţia salvează naţia", "Vrem cultură 6%".

După ce se vor reuni la Universitate, studenţii vor pleca spre Piaţa Victoriei, unde vor protesta aproximativ o oră, în zona aflată în prelungirea Parcului Kiseleff dintre Bulevardul Aviatorilor şi Şoseaua Kiseleff, .

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proteste-ale-studentilor-la-bucuresti-si-in-tara-11676217
11676217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.