Cadouri pentru sărbători realizate de 16 tineri cu dizabilităţi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 13 noiembrie 2013 59 afişări

16 tineri seropozitivi din centre de plasament realizează în fiecare zi cadouri în cadrul Atelierul Viitorului, un spaţiu în care membrii organizaţiei omonime îi îndrumă. Obiectele realizate manual pot constitui cadouri de Crăciun.

Cadouri pentru sărbători realizate de 16 tineri cu dizabilităţi

Toate produsele sunt prezentate într-un catalog virtual (http://www.chanceforlife.ro/index.php?pageăcharity-shop-2&hlăro_RO)

Cei 16 tineri învaţă în cadrul Atelierului să-şsi asume responsabilităţi iar în acest spaţiu sunt valorizaţi şi pretuiţi pentru ceea ce pot confecţiona prin efortul propriu.

Beneficiarii fundaţiei pot fi sprijiniţi şi prin suţtinerea proiectul Pauza de Creatie, în cadrul căruia sunt organizate Ateliere Creative pentru angajatii companiilor. Pentru perioada Sărbătorilor, fundaţia a pregătit un Atelier Special in care pot fi confectionate ornamente si decoratiuni de Craciun.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cadouri,
tineri,
sarbatori,
dizabilitati,
atelier,
craciun
/actualitate/cadouri-pentru-sarbatori-realizate-de-16-tineri-cu-dizabilitati-11673692
11673692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.