Metoda absolut genială prin care această familie face 300.000 de euro pe an cu un garaj

Postat la 18 septembrie 2017 1793 afişări

Ambiţia familiei Hrituliac este ca în trei ani flota companiei să ajungă la 200 de rulote şi autorulote pentru închiriere. „Avem clienţi care în fiecare an fac circuite ale Europei, de peste 60 de zile”.

Metoda absolut genială prin care această familie face 300.000 de euro pe an cu un garaj

Florin şi Andra Hrituliac din Braşov au început în urmă cu doi ani să închirieze rulote şi autorulote prin intermediul companiei Haff, după ce şi-au cumpărat un astfel de autovehicul pentru uz personal. Businessul lor a ajuns la vânzări de 1,3 mil. lei (aproape 300.000 de euro) anul trecut, iar familia de antreprenori a decis să intre şi pe nişa importurilor de rulote, o piaţă care s-a dublat în ultimii cinci ani în România, dar care este acoperită aproape integral de importuri second-hand.

 

„Vânzarea de rulote şi autorulote este o activitate foarte specializată, în contextul în care aceste autovehicule sunt destul de costisitoare. Rulotele pornesc de la 17.000 de euro, iar autorulotele de la 55.000 de euro, aderesându-se astfel cu precădere unui public ţintă cu venituri medii spre ridicate“, a spus Florin Hrituliac, director al companiei Haff. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.