Meteorologii anunţă ploi şi vijelii în Capitală pentru următoarele zile. Temperaturile scad

Autor: Otilia Serescu Postat la 10 iunie 2020 32 afişări

Meteorologii anunţă ploi şi vijelii în Capitală pentru următoarele zile. Temperaturile scad

Meteorologii anunţă instabilitate atmosferică în Capitală începând de miercuri pănă vineri, urmând sp apară ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii, iar temperaturile vor fi în scădere, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM),

În special din orele serii de miercuri vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată.

Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea mai ales caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină.

„Cantităţile de apă înregistrate (îndeosebi în intervale scurte de timp) vor depăşi 15...20 l/mp”, conform ANM.

Temperatura maximă va scădea treptat de la valori de 29...30 de grade miercuri(10 iunie) spre valori în jurul a 26 de grade pe parcursul zilelor de joi (11 iunie) şi vineri (12 iunie).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteorologie,
anm,
averse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.