N. Dan:Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări

Postat la 09 iunie 2020 88 afişări

N. Dan:Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări

Candidatul susţinut de PNL şi USR la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări.

”Să trimiţi un ins demis după ce un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Ne-a anunţat dna Firea că trimite Corpul de Control al Primăriei la STB să investigheze cazul troleibuzului care a luat foc în mers, duminică. Şeful Corpului de control al Primăriei este Dumitru Catană, fost Preşedinte al Consiliului de Administraţie al fostului RATB, actualul STB, pe care primăriţa Firea l-a demis în august 2017, când tramvaiul 25 a luat foc. Aşadar, Gabriela Firea trimite un ins demis când un tramvai a luat foc să investigheze un troleibuz în flăcări. Asta e gradul de competenţă în administraţie promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Bucureştiul abundă de oameni buni în profesiile lor, de experţi competenţi. Primăria Capitalei trebuie să deschidă porţile acestor oameni, să scăpăm de impostura, incompetenţă în administraţia Bucureştiului, care fac din oraşul nostru unul dintre cele mai înapoiate din Uniunea Europeană”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

Un troleibuz a luat foc, duminică, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, din Capitală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incendiu,
demitere,
investigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.