Meseria din România care va domina piaţa muncii. Program flexibil şi salariu de 1.000 euro din primele luni. Numai la Cluj sunt peste 14 mii de specialişti

Postat la 10 ianuarie 2018 736 afişări

Studii recente arată că persoanele care se pricep la calculatoare vor avea un job asigurat şi pe viitor. Într-o piaţă a muncii în continuă schimbare meseriile de viitor rămân cele în IT, dar şi profesiile care nu vor putea fi înlocuite de roboţi.

Meseria din România care va domina piaţa muncii. Program flexibil şi salariu de 1.000 euro din primele luni. Numai la Cluj sunt peste 14 mii de specialişti

În topul meseriilor de perspectivă, alături de cei din IT, rămân şi medicii, finanţiştii, zidarii, zugravii sau electricienii, informează stirileprotv.ro.

Domeniul IT va domina piaţa muncii mult timp. Numai la Cluj sunt peste 14 mii de specialişti. Concurenţa este mare, la fel şi avantajele. Titus Mic, director departament companie IT: ″Începând la abonamente, la centrul de fitness, programe de training profesional, certificări pe care le oferim angajaţilor noştri.”

Voicu Oprean, director companie IT Cluj: “Un absolvent poate să aibă un salariu de 500-600 de euro net pe lună şi poate ajunge în 3-6 luni în funcţie de ceea ce poate să depăşească 1000 de euro.”

Din păcate, multe alte meserii devin încetm încet istorie. Sunt tot mai puţini cizmari şi croitori buni, deşi avem mare nevoie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.