AROGANŢĂ fără limite: ce a făcut acest şef de stat ca să scape de ziarişti la o conferinţă de presă - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 august 2018 4459 afişări

AROGANŢĂ fără limite: ce a făcut acest şef de stat ca să scape de ziarişti la o conferinţă de presă - VIDEO

Prim-ministrul thailandez Prayuth Chan-ocha, cunoscut pentru ieşirile sale nervoase, a adoptat o tactică inedită pentru a evita întrebări capcană din partea jurnaliştilor.

Chan-ocha a decis să lase în locul său un carton cu faţa lui pe care jurnaliştii să "îl chestioneze".

Gestul a fost însă aspru criticat de activiştii pentru drepturile omului, care au spus că denotă "dispreţ faţă de criticile din partea presei" într-o ţară care se luptă să restaureze democraţia încă din 2014.

17 cartoane în mărime naturală au fost amplasate sâmbătă în jurul clădirii guvernului, prezentându-l pe Prayuth Chan-ocha în diverse ipostaze: în costum, în haine tradiţionale din Thailanda sau în haine de sport.

Guvernul condus de Prayuth Chan-ocha a anunţat că va organiza alegeri generale în noiembrie 2018, după ce a amânat de mai multe ori decizia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.