Maternitatea de la SANCONFIND, una dintre cele mai performante din Prahova

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 09 ianuarie 2018 592 afişări

După o investiţie de 22 de milioane de euro, Centrul Medical SANCONFIND Câmpina este cel mai mare spital privat din zona Prahova-Braşov. De la începutul anului 2017, în cadrul spitalului funcţionează secţia de maternitate, cea mai modernă din Prahova. În 2017, la maternitatea SANCONFIND au venit pe lume peste 50 de copii.

Maternitatea de la SANCONFIND, una dintre cele mai performante din Prahova

Echipamentul medical achiziţionat de SANCONFIND este la cele mai ridicate standarde medicale , fapt ce a generat un aflux de medici şi un număr mare de paciente.

Personalul medical al secţiei este format din 3 medici obstetrică-ginecologie, un neonatolog, doi medici ATI şi asistente. Graţie condiţiilor din spital, o serie de paciente au venit să nască la SANCONFIND cu medicul care le-a urmărit pe perioada sarcinii, chiar dacă acesta lucrează în alt spital.

Secţia are trei săli de naşteri (două pentru naşteri naturale şi una pentru operaţii cezariene), săli post-partum, opt saloane pentru spitalizare gravide în regim de rooming-in, toate dotate cu aparatură de ultimă generaţie. Secţia obstetrică-ginecologie SANCONFIND are şi o rezervă dedidicată şi utilată corespunzător pentru pacientele cu dizabilităţi.

În prezent, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din zona Prahova – Braşov, cu secţii de recuperare şi balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie şi pediatrie.

Din ianuarie 2018, încă doi medici se vor alătura echipei de la maternitatea SANCONFIND. Este vorba despre Dr. Mihalache Dan, medic primar obstetrică ginecologie, cu competenţe în ultrasonografie obstetricală şi ginecologică, colposcopie, histeroscopie ginecologică şi chirurgie laparoscopică şi despre Dr. Fusu Plăiaşu Elena, medic primar obstetrică ginecologie, cu competenţe în ultrasonografie obstetricală şi ginecologică, colposcopie, histroscopie ginecologică.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.