Mesajul lui Ponta de 1 Decembrie: "Cred că am stat destul cu capul plecat"

Postat la 01 decembrie 2012 21 afişări

"Mesajul meu de 1 Decembrie este că sunt convins că putem să avem o ţară mai puternică, o ţară de care să fim mai mândri şi cred că am stat destul cu capul plecat. Cred că trebuie să ne ridicăm capul, să fim mai mândri de ţara noastră şi, împreună, să avem totuşi o viaţă pe care să o merităm", a declarat sâmbătă premierul Victor Ponta, la Ziua Porţilor Deschise organizată la Palatul Victoria cu prilejul Zilei Naţionale a României.

"Cred că ne-am învăţat în aceşti ultimi ani să nu ne cerem nici un fel de drept, să stăm cuminţi, să stăm în genunchi, că nu muncim, că suntem răi... Şi vine cineva din afară care tot timpul ne scoate la tablă şi ne ceartă. Or, asta nu a venit din afară, a venit tot de aici, din România. Eu nu cred în acest mod de a conduce ţara - să fim umili şi cuminţi că nu merităm nimic, decât să stăm la colţ. Eu cred că suntem o ţară europeană exact ca toate celelalte ţări şi ţine până la urmă de noi să fim mândri, să ne purtăm mai cu demnitate."

Premierul a adăugat, răspunzând unei întrebări din presă, că mesajul principal pe care vi l-au transmis vizitatorii Palatului Victoria a fost "să nu cedez şi să rezist". " Nu are rost astăzi, în altă zi discutăm despre asta", a adăugat Ponta.

La iniţiativa premierului, Palatul Victoria a fost acoperit de un uriaş şteag tricolor, iar cei cei care au vizitat clădirea cu ocazia Porţilor Deschise au primit din partea Guvernului României câte un steag. Drapelul uriaş a fost confecţionat "de nişte doamne extrem de inimoase de la Târgu-Jiu", a explicat Victor Ponta, spunând că "fetele de la fabrica de confecţii de acolo s-au oferit să facă ele un asemenea steag".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesajul-lui-ponta-de-1-decembrie-cred-ca-am-stat-destul-cu-capul-plecat-10361197
10361197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.