Mesajul lui Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor către protestatari: Înainte să iesiţi în stradă citiţi cu atenţie ordonanţa cu măsurile fiscale

Postat la 08 noiembrie 2017 258 afişări

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat miercuri că protestatarii care contestă măsurile fiscale ar trebui să citească noua ordonanţă cu mai multă atenţie înainte de a ieşi în stradă.

Mesajul lui Ionuţ Mişa, ministrul Finanţelor către protestatari: Înainte să iesiţi în stradă citiţi cu atenţie ordonanţa cu măsurile fiscale

„Pentru a justifica necesitatea transferului CAS de la angajator la angajat, vă spun că sunt 157.798 de angajatori care nu au plătit CAS pentru angajaţii lor, deşi le-au fost reţinuţi banii din salarii. Este vorba despre două milioane de angajaţi. Ordonanţa aceasta este completată cu prevederea că angajatorii care reţin la sursă banii de contribuţii şi refuză plata acestora mai departe către bugetul de stat vor avea dosare penale”, a precizat ministrul Finanţelor.

Ionuţ Mişa, le transmite, astfel, un mesaj celor care contestă în stradă ordonanţa.„Îi rog pe români ca, înainte de a ieşi în stradă, să citească atent această ordonanţă şi să gândească singuri dacă protestează pentru interesul propriu sau pentru interesul unor companii care până azi au evitat plata taxelor şi impozitelor”, a mai spus oficialul.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.