Mesajul ciudat transmis de Patriarhului Moscovei în legătură cu războiul din Ucraina

Postat la 04 aprilie 2022 543 afişări

Mesajul ciudat transmis de Patriarhului Moscovei în legătură cu războiul din Ucraina

Patriarhul Kirill al Moscovei susţine că ruşii iubesc pacea, dar trebuie să se apere, când sunt atacaţi, deşi în Ucraina este vorba despre o invazie.

Patriarhul rus Kirill apăra războiul declanşat de Vladimir Putin. La o sărbătoare de ieri a forţelor armate, acesta a spus: „Suntem o ţară care iubeşte pacea” şi „nu avem nicio dorinţă de război”.

„Dar ne iubim patria şi vom fi gata să o apărăm, în felul în care doar ruşii îşi pot apăra ţara”, a specificat liderul bisericesc.

Pentru Patriarhul Moscovei „majoritatea ţărilor lumii se află acum sub influenţa colosală a unei forţe, care astăzi, din păcate, se opune puterii poporului nostru”.

„Atunci trebuie să fim şi noi foarte puternici. Când spun noi, mă refer, în primul rând, la forţele armate, dar nu numai. Toţi oamenii noştri de astăzi trebuie să se trezească”, afirmă Kirill.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
patriarh,
moscova,
razboi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.