Mega Image deschide trei supermarketuri în Bucureşti, ajungând la o reţea de 317 magazine

Autor: Cristina Cuncea Postat la 27 iunie 2014 37 afişări

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide trei magazine în Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 317 unităţi la nivel naţional, a anunţat retailerul.

Astfel, retailerul deschide vineri două noi magazine, un Mega Image, pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti, sector 1, cu o suprafaţă de 727 metri pătraţi şi un magazin Shop&Go, situat pe Strada Aghireş, sector 2, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 100 de metri pătraţi.

De asemenea, sâmbătă urmează să mai fie deschis încă un magazin Mega Image, pe Bulevardul Aerogării, sector 1, Bucureşti, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 291 metri pătraţi.

"Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 317 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate", se menţionează într-un comunicat.

Fondat în 1995, Mega Image cuprinde 317 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (171), Shop&Go (145) şi AB Cool Food (1).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEGA IMAGE,
MAGAZINE,
/actualitate/mega-image-deschide-trei-supermarketuri-in-bucuresti-ajungand-la-o-retea-de-317-magazine-12846169
12846169
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.