Complet nou de judecată pentru Voiculescu: Camelia Bogdan l-a condamnat pe SOV, Mihai Alexandru Mihalcea a respins o cerere de eliberare a acestuia

Postat la 26 iunie 2014 53 afişări

Dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care unul dintre inculpaţi este Dan Voiculescu, a fost repartizat unui nou complet de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti, format din Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea.

Complet nou de judecată pentru Voiculescu: Camelia Bogdan l-a condamnat pe SOV, Mihai Alexandru Mihalcea a respins o cerere de eliberare a acestuia

 Repartizarea dosarului la un alt complet a fost necesară după ce preşedintele completului iniţial, Stan Mustaţă, a fost arestat pentru trafic de influenţă, iar celelălalt membru, Florică Duţă, s-a pensionat.

Noii membri ai completului, care vor judeca dosarul începând din 1 iulie, au promovat de curând de la Tribunalul Bucureşti la Curtea de Apel din Capitală.

Camelia Bogdan a judecat, printre altele, dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa, în care a fost condamnat Sorin Ovidiu Vântu, iar Mihai Alexandru Mihalcea a respins o cerere de eliberare condiţionată a aceluiaşi om de afaceri, pe motiv că acesta "nu a făcut eforturi deosebite pe calea reeeducării sale şi nici nu a încercat să se remarce într-un mod deosebit".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/complet-nou-de-judecata-pentru-voiculescu-camelia-bogdan-l-a-condamnat-pe-sov-mihai-alexandru-mihalcea-a-respins-o-cerere-de-eliberare-a-acestuia-12840588
12840588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.