Mega Image ajunge în mai la 139 de magazine

Autor: Ioana Mihai Postat la 23 mai 2012 27 afişări

Reţeaua de supermarketuri Mega Image a deschis astăzi două noi supermarketuri, unul în Bucureşti şi altul în Constanţa. Mega Image Maica Domnului, este situat în Str. Lacul Tei şi are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 210 mp. Cel de-al doilea magazin deschis astăzi, Mega Image Cireşica, este situat în oraşul Constanţa, pe Str. Cişmelei şi are o suprafaţă de vânzare de 510 mp.

În oraşul de la malul mării reţeaua de supermarketuri a ajuns să numere cinci spaţii.Mâine, 24 mai, se va deschide şi un nou magazin Shop&Go, în Aleea Covasna, în Bucureşti. Magazinul va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 110 mp. Reţeaua Mega Image ajunge astfel la un total de 133 magazine, sub brandurile Mega Image şi Shop&Go.Reţeaua de supermarketuri plănuieşte să inaugureze alte trei noi spaţii până la finalul lunii mai.

Fondat în 1995, Mega Image este parte din grupul Delhaize iar în prezent este unul dintre cele mai mare lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 133 de supermarketuri în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (112) şi Shop&Go (21).Pe segmentul supermarketurilor, în România mai sunt prezente reţele precum Billa, Carrefour Market, dar şi reţele ale producătorilor de mezeluri, de pildă, ca Angst, Agricola sau Cris-Tim.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Mega Image,
magazine,
Lacul Tei
/actualitate/mega-image-ajunge-in-mai-la-139-de-magazine-9663808
9663808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.