Mega Image a ajuns la două magazine pe kilometru pătrat în Bucureşti

Postat la 17 ianuarie 2018 135 afişări

Retailerul belgian Mega Image controlează 5% din magazinele din Bu­cureşti şi 20% din banii chel­tu­iţi de consumatori sunt pentru mân­ca­re şi bunuri de larg con­sum, arată calcule­le ZF pe ba­za datelor existente.

Mega Image a ajuns la două magazine pe kilometru pătrat în Bucureşti

Lanţul de super­mar­­­keturi şi ma­ga­zi­ne de proximitate Mega Image deţine doar în Bu­­cureşti 430 dintre ce­le aproa­pe 600 de uni­tăţi, aco­perind ast­fel toa­te car­­tierele dor­mi­tor, zo­ne­le de birouri şi chiar şi dez­voltările rezi­den­ţiale noi. La o supra­fa­ţă de 230 kilo­metri pătraţi, Mega Image are în medie două ma­ga­zine per kilo­metru pătrat, conform unor calcule efectuate de ZF.

Retailerul care a devenit cel mai im­portant chiriaş de la parterul blo­cu­rilor din Capitală are în medie două ma­gazine pe kilometru pătrat. Există însă zone unde există 4-5 unităţi pe câteva sute de metri pătraţi.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.