Medicii de familie renunta la protest si semneaza noile contracte

Postat la 09 iunie 2011 11 afişări

Medicii de familie au decis sa semneze noile contracte de servicii cu casele de asigurari de care apartin, iar de joi vor depune actele pentru contractare, a declarat pentru MEDIAFAX presedintele Patronatului Medicilor de Familie, Doina Mihaila.

Mihaila a precizat ca medicii de familie au decis sa semneze contractele pe 2011 pentru ca pacientii nu au nicio vina. "Le multumim pentru ca ne-au fost alaturi", a mai spus Doina Mihaila.

Reprezentantii medicilor de familie anuntau, miercuri, la finalul discutiilor cu ministrul Sanatatii, Cseke Attila, si cu presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), Lucian Duta, ca nu vor semna noul contract-cadru, iar de marti vor percepe taxe pentru consultatii. Ei au cerut 200 de milioane de lei pentru intretinerea cabinetelor, in timp ce Ministerul Sanatatii si CNAS au spus ca aceasta cheltuiala nu poate fi sustinuta.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medicii-de-familie-renunta-la-protest-si-semneaza-noile-contracte-8327140
8327140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.