Medic de la Maternitatea Arad, REŢINUT la spital pentru că ar fi cerut o mie de lei pentru o cezariană

Postat la 30 octombrie 2013 78 afişări

Un medic de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a fost reţinut, în urma unei descinderi care a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la spital, medicul fiind reclamat de o pacientă că i-a cerut o mie de lei pentru o operaţie de cezariană.

Medic de la Maternitatea Arad, REŢINUT la spital pentru că ar fi cerut o mie de lei pentru o cezariană

 Procurorul Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că descinderea la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a SCJU Arad a avut loc în urma unei reclamaţii depuse de către o pacientă care avea nevoie de o operaţie de cezariană, pentru care medicul vizat i-ar fi cerut o mie de lei.

Conform sursei citate, în acest caz cezariana era opţiunea recomandată pentru a nu fi periclitată viaţa pacientei şi a copilului, iar operaţia trebuia făcută gratuit în spital.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/medic-de-la-maternitatea-arad-retinut-la-spital-pentru-ca-ar-fi-cerut-o-mie-de-lei-pentru-o-cezariana-11587477
11587477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.