Dorina Mihăilescu a demisionat din conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară

Postat la 29 octombrie 2013 48 afişări

Dorina Mihăilescu a demisionat din calitatea de membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, a anunţat vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu, care a prezentat şi calendarul numirii viitoarei conduceri ASF, în urma adoptării OUG care reduce la 9 numărul membrilor acesteia.

Dorina Mihăilescu a demisionat din conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară

 "Am luat act de demisia a doi membri din ASF, înclusiv a doamnei Dorina Mihăilescu, care a venit astăzi, în calitate de membru", a declarat Dumitrescu marţi, după şedinţa Birourilor Permanente reunite.

În 16 octombrie, Daniel Tudor, vicepreşedinte ASF, a demisionat, invocând motive personale, atribuţiile sale fiiind preluate temporar de prim-vicepreşedintele Daniel Dăianu.

"În conducerea ASF rămân nouă membri. Procedura se ia de la început. Se numesc toţi încă o dată conform cu legislaţia care a fost modificată. Nu au demisionat unii şi rămân ceilalţi. Toţi intră în procedură, încep audieri, trec prin audieri, fac rapoartele şi se prezintă în vot, se supun votului plenului", a precizat vicepreşedintele Senatului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dorina-mihailescu-a-demisionat-din-conducerea-autoritatii-de-supraveghere-financiara-11581755
11581755
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.