"Mediafax Talks about Brewing and Hospitality", cu autorităţile din turism şi Berarii României

Postat la 14 noiembrie 2013 24 afişări

Ministrul Turismului, Maria Grapini, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Răzvan Filipescu, şi directorul general al Asociaţiei Berarii României, Constantin Bratu, vor participa, marţi, 19 noiembrie, la conferinţa "Mediafax Talks about Brewing and Hospitality".

"Mediafax Talks about Brewing and Hospitality", cu autorităţile din turism şi Berarii României

 La conferinţă, care va avea loc la hotelul J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Constanţa Ballroom, începând cu ora 9.30, vor mai fi prezenţi ca lectori Mohammad Murad – preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism (FPTR); Codrin Scutaru – secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale; Igael Porecki – director general J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel şi Paul Mărăşoiu - preşedintele Peacock Hotels, aceştia urmând să discute atât despre industria berii, cât şi despre industria ospitalităţii din România.

De la Asociaţia Berarii României vom afla câtă bere se vinde pe parcursul unui an, care este valoarea totală a investiţiilor făcute de producătorii de bere în România, ce investiţii se preconizează pentru viitor, care este numărul total de locuri de muncă pe care le generează direct şi indirect la nivelul întregii economii, care este valoarea taxelor plătite de berari la bugetul de stat în fiecare an şi cum se reflectă acestea la nivelul economiei României, care este valoarea adăugată în economie rezultată din strânsa colaborare dintre industria berii şi industria ospitalităţii şi cum se sprijină dezvoltarea turismului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mediafax-talks-about-brewing-and-hospitality-cu-autoritatile-din-turism-si-berarii-romaniei-11681619
11681619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.