Meciurile de la Cupa Mondială aduc cu peste 15% mai mulţi clienţi la terase. Majoritatea preferă Germania

Postat la 11 iulie 2014 39 afişări

Meciurile de la Cupa Mondială din Brazilia au atras cu peste 15% mai mulţi clienţi pe terase, iar cele mai urmărite confruntări au fost cele ale Germaniei şi Braziliei, prima fiind apreciată pentru jocul ei, iar cea de-a doua antipatizată din cauza prestaţiilor slabe.

Meciurile de la Cupa Mondială aduc cu peste 15% mai mulţi clienţi la terase. Majoritatea preferă Germania

 "Meciurile au crescut cu peste 15% numărul de clienţi din baruri. Ar fi fost cu mult mai mulţi dacă ar fi jucat România", a declarat agenţiei MEDIAFAX Mugur Mihăescu, proprietarul PUB-ului St. Patrick din Centrul Istoric.

El a afirmat că cei mai mulţi clienţi au venit în baruri pentru meciurile Germaniei, simpatizată de public, dar şi pentru cele ale Braziliei, caz în care cei mai mulţi îşi doreau ca această echipă să piardă.

"N-a ţinut nici dracu cu Brazilia. Au mers penibil de la primul meci. Numărul clienţilor a depins foarte mult de meciuri: la Brazilia-Columbia şi Germania-Franţa a fost plin, iar la Belgia-Argentina au venit mai puţini. Cei care veneau la meciurile Braziliei voiau s-o vadă eliminată", a mai spus Mihăescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/meciurile-de-la-cupa-mondiala-aduc-cu-peste-15-mai-multi-clienti-la-terase-majoritatea-prefera-germania-12930470
12930470
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.