Israelul, atacat cu un tir de RACHETĂ dinspre Liban. Raidurile israeliene continuă în Fâşia Gaza: Un palestinian a fost ucis - VIDEO

Postat la 11 iulie 2014 38 afişări

Un palestinian a fost ucis, vineri dimineaţa, la domiciliul său din Gaza, în urma unui raid aerian efectuat în cea de-a patra zi a ofensivei armatei israeliene în Fâşia Gaza, au anunţat surse medicale. Un nou tir de rachetă s-a abătut vineri asupra nordului Israelului, dinspre Liban.

Israelul, atacat cu un tir de RACHETĂ dinspre Liban. Raidurile israeliene continuă în Fâşia Gaza: Un palestinian a fost ucis - VIDEO

 UPDATE 07:12 Tir de rachetă dinspre Liban către nordul Israelului

O rachetă lansată din sudul Libanului a aterizat, vineri dimineaţă, în nordul Israelului, fără să provoace victime sau pagube materiale, a declarat o purtătoare de cuvânt a armatei, citată de AFP.

Proiectilul a căzut pe un câmp, a adăugat purtătoarea de cuvânt. Postul public de radio a precizat că două rachete de tip Katiuşa au lovit un sector situat la nord de oraşul Kyriat Shmona.

O rachetă a aterizat pe un drum pe care nu circula nicio maşină în momentul atacului, a adăugat postul de radio.

Artileria israeliană a replicat lansând un atac asupra sudului Libanului, a anunţat Peter Lerner, purtătorul de cuvânt al armatei într-o întâlnire cu presa. "Vom desfăşura o anchetă pentr a vedea dacă este vorba despre un act simbolic sau despre ceva mai substanţial", a adăuga purtătorul de cuvânt fără a oferi alte precizări.

Potrivit oficialilor militari citaţi de postul de radio, tirurile Libanului nu par să fie lansate de miliţia şiită a Hezbollah, care controlează sudul ţării şi care "nu are niciun interes să se lanseze într-o confruntare cu Israelul".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/israelul-atacat-cu-un-tir-de-racheta-dinspre-liban-raidurile-israeliene-continua-in-fasia-gaza-un-palestinian-a-fost-ucis-video-12928814
12928814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.