Mechel Câmpia Turzii: Peste 50 de foşti angajaţi protestează faţă de neplata salariilor compensatorii

Postat la 04 martie 2013 16 afişări

Peste 50 de angajaţi disponibilizaţi de la combinatul Mechel Câmpia Turzii protestează, luni, în faţa societăţii, faţă de neplata salariilor compensatorii, liderul de sindicat, Ioan Pascu, susţinând că dacă nu vor intra banii până luni va fi depusă o plângere în instanţă pentru recuperarea sumelor.

Mechel Câmpia Turzii: Peste 50 de foşti angajaţi protestează faţă de neplata salariilor compensatorii

 Protestatarii s-au adunat, luni dimineaţă, la ora 9.00, în faţa combinatului, şi au spus că vor protesta în fiecare zi a săptămânii între orele 9.00 şi 13.00, nemulţumiţi de faptul că nu au primit cele trei salarii compensatorii la care aveau dreptul.

Ei au precizat că nu cred în promisiunile noului acţionar al Mechel potrivit cărora se va încerca efectuarea plăţilor până în 15 martie.

Liderul de sindicat al combinatului Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu, a declarat luni că, dacă banii pentru plăţile compensatorii nu vor intra în cursul zilei de luni, se va depune o plângere în instanţă pentru recuperarea sumelor care se ridică la circa 500.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mechel-campia-turzii-peste-50-de-fosti-angajati-protesteaza-fata-de-neplata-salariilor-compensatorii-10631159
10631159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.