Maxi Toys intră pe piaţa din România. Primul magazin va fi deschis în Militari Shopping

Postat la 15 iulie 2014 48 afişări

Maxi Toys, unul dintre cei mai mari retaileri de jucării din Europa, intră pe piaţa din România, în franciză, deţinută de distribuitorul de profil Nicoro Trading, primul magazin urmând să fie deschis în 20 iulie în Bucureşti, în Militari Shopping.

Maxi Toys intră pe piaţa din România. Primul magazin va fi deschis în Militari Shopping

 Magazinul are o suprafaţă de 300 metri pătraţi şi va cuprinde peste 2.000 de jucării, din care peste 30% branduri proprii.

Nicoro Trading deţine drepturile de francizare pentru România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia şi Ungaria. Prezent pe piaţa din România din 1994, Nicoro Trading este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de jucării la nivel naţional, reţeaua de distribuţie incluzând hipermarketuri, benzinării şi magazine specializate.

"Investiţia în lansarea unei noi reţele de retail în jucării vine ca urmare a experienţei de 20 de ani în acest domeniu pe care o are echipa Nicoro. Credem că părinţii au nevoie de mai multe opţiuni atunci când cumpără jucării, iar noi venim cu un concept de succes, care a trecut testul timpului în pieţe extrem de competitive", a declarat, într-un comunicat, Mihai Frangulea, director general şi proprietar al Nicoro Trading.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/maxi-toys-intra-pe-piata-din-romania-primul-magazin-va-fi-deschis-in-militari-shopping-12935574
12935574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.