Rusia se pregăteşte pentru Cupa Mondială din 2018. Organizarea, cel mai ambiţios proiect după căderea URSS

Postat la 14 iulie 2014 29 afişări

Încurajată de succesul organizării Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, Rusia începe deja pregătirile pentru Cupa Mondială de fotbal din 2018, cel mai ambiţios proiect al său după căderea URSS, se arată într-un material realizat de AFP.

Rusia se pregăteşte pentru Cupa Mondială din 2018. Organizarea, cel mai ambiţios proiect după căderea URSS

 Preşedintele rus Vladimir Putin a preluat oficial, după finala Cupei Mondiale din Brazilia, responsabilitatea organizării următoarei ediţii a CM, pentru care sunt necesare investiţii colosale.

"Am găzduit cu succes Jocurile Olimpice de iarnă la Soci. Acum ştim ce înseamnă să organizezi un eveniment de o asemenea amploare", declara Putin săptămâna trecută.

Liderul de la Kremlin a explicat că Rusia se va inspira din experienţa braziliană, celebrată pentru organizare în ciuda avertismentelor alarmante cu privire la violenţele din ţară, la protestele faţă de Cupa Mondială sau la construirea precipitată a infrastructurilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-se-pregateste-pentru-cupa-mondiala-din-2018-organizarea-cel-mai-ambitios-proiect-dupa-caderea-urss-12933620
12933620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.