VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală

Postat la 14 iulie 2014 15 afişări

Marţi, vremea va fi în general instabilă. În regiunile sud-vestice, sudice, estice, precum şi în zona de munte, mai ales după-amiaza şi noaptea, vor fi intervale cu înnorări accentuate, averse, însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină.

VREMEA va fi în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în ţară şi în Capitală

n restul teritoriului cerul va fi variabil, iar aversele se vor semnala pe spaţii mici.  Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii iulie, astfel că cele maxime vor fi cuprinse între 25 de grade în depresiuni şi 32 de grade în regiunile vestice, iar cele minime între 10 şi 22 de grade.

ÎN BUCUREŞTI:

Vremea va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a zilei şi noaptea când, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vremea-va-fi-in-general-instabila-prognoza-meteo-pentru-marti-si-miercuri-in-tara-si-in-capitala-12933579
12933579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.