Masinile lui James Bond – GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 11 februarie 2011 141 afişări

James Bond nu ar mai fi avut acelasi succes in misiunile sale fara ajutorul gadgeturilor si, bineinteles, al masinilor. Agentul a condus atat automobile super sport, cat si masini clasice.

In primul film, care a fost lansat in anul 1962, agentul James Bond a condus o masina albastru deschis decapotabila, marca Sunbeam Alpine. In partile doi si trei ale filmului s-a aflat la volanul unui Aston Martin DB5. O alta masina fara de care Bond nu ar fi putut reusi sa termine misiunea este AMC Coupe.

Bolidul aminteste de una din cele mai faimoase scene din film, atunci cand agentul impreuna cu seriful Pepper sunt urmariti de Scaramanga, si pentru a scapa sar peste un pod in ruine. Ultimele doua masini conduse de faimosul agent sunt un Aston Martin Vanquish si un Aston Martin DBS. Pe langa acestea, de-a lungul timpului Bond a mai condus un BMW Z3 Roadster, Lotus Esprit Turbo si un Citroen 2 CV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
James Bond,
misiuni
/actualitate/masinile-lui-james-bond-galerie-foto-7976758
7976758
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.