Mărturia unui medic imunizat, infectat cu virusul SARS-CoV2

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 aprilie 2021 988 afişări

Un chirurg imunizat complet anti-COVID povesteşte cum s-a infectat, la două luni după vaccinare, cu virusul SARS-CoV2: „Vaccinul te protejează de o formă severă a bolii”.

Mărturia unui medic imunizat, infectat cu virusul SARS-CoV2

Vlad Braga, medic specialist chirurgie generală, spune că 2 luni după ce s-a vaccinat cu serul Pfizer, s-a infectat cu virusul SARS-CoV2.

„Am ales să mă vaccinez ca să îmi protejez mai mult familia şi m-a ferit să nu fac o formă severă. Precum au arătat şi studiile, vaccinul nu ne protejează neapărat împotriva infectării, dar mai degrabă ne protejează să nu facem o formă severă a bolii”, spune medicul.

El s-a trezit într-o dimineaţă cu durere de cap şi în aceeaşi zi nu a mai simţit acelaşi gust al cafelei.

„Am zis să fac un test rapid de antigen, iar rezultatul a fost pozitiv. Am intrat în carantină 14 zile, izolându-mă de familie. Am luat decizia asta ca să fie bine pentru ei, dar a fost dificil să îmi văd soţia şi băieţelul de un an doar pe telefon. Nu se compară. Doar 3 zile au durat simptomele în care am avut dureri de cap şi nu am avut gust şi miros. În a şaptea zi am făcut un test COVID-19 şi a ieşit negativ. După cele 14 zile necesare, am ieşit din izolare, iar în dimineaţa următoare mi-am început activitatea la centrul de vaccinare”, adaugă medicul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medic,
experienţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.