Marian Vanghelie, despre audierea lui Geoană în dosarul în care fostul primar este judecat pentru corupţie: A fost citat greşit. E de Guinness Book

Postat la 03 mai 2017 32 afişări

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, la un nou termen în procesul în care este judecat pentru corupţie, că audierea lui Mircea Geoană în dosarul fostului edil este "de Guinness Book".

Marian Vanghelie, despre audierea lui Geoană în dosarul în care fostul primar este judecat pentru corupţie: A fost citat greşit. E de Guinness Book

"Am înţeles că Mircea Geoană nu o să vină azi. M-au sunat avocaţii, a fost citat greşit. (...) E de Guinness Book. N-are nicio legătură cu nimica", a afirmat Marian Vanghelie, în contextul în care Mircea Geoană era aşteptat, astăzi, să fie audiat în dosarul de corupţie al fostului primar.

Fostul candidat la preşedinţie a fost citat la termenul de miercuri, însă la o adresă greşită, urmând, cel mai probabil, să fie audiat la o dată ulterioară. Acestuia i se vor solicita informaţii referitoare la trei ceasuri de lux pe care le-ar fi primit cadou de la Marian Vanghelie. Procurorii au suspiciuni că bunurile respective ar fi fost achiziţionate din banii pe care fostul edil i-ar fi primit drept mită.

"Dacă cineva vrea să se uite un pic acolo, o să vadă că am avut nişte cheltuieli pe anumite perioade, din sumele respective. Aia a fost o chestie...am venit să vă aduc un cadou. Nu ştiu dacă s-a speriat Geoană de anchetă. Să vedem ce spune dânsul. Eu cred că au încercat să-l păcălească unii şi cred că până la urmă lucrurile se vor afla", a mai spus Vanghelie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.