Marcel Boloş, decizie pentru milioane de români! Se dau noi ajutoare gratuite la nivel naţional

Postat la 25 mai 2023 291 afişări

Marcel Boloş, decizie pentru milioane de români! Se dau noi ajutoare gratuite la nivel naţional

Ministrul Investiţiilor şi proiectelor Europene, Marcel Boloş, a anunţat recent că persoanele vulnerabile care au primit sprijin pentru plata facturilor la încălzire vor beneficia, gratuit, de reabilitarea termică a locuinţelor.

Marcel Boloş, decizie pentru milioane de români! Se dau noi ajutoare gratuite la nivel naţional

Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă prin care se introduc noi reglementări în domeniul proiectelor finanţate din fonduri europene, pentru a atrage cele 5 miliarde de euro ce mai pot fi atrase din perioada de programare 2014-2020, dar şi pentru a asigura accesul rapid, facil şi transparent la fondurile Politicii de Coeziune aferente perioadei 2021-2027, în valoare de 46 miliarde de euro.

„Continuăm eforturile pentru a ne asigura că România beneficiază de întregul buget aferent perioadei 2014 – 2020 pus la dispoziţie prin politica de coeziune pentru a duce la bun sfârşit proiectele de infrastructură, care reprezintă o prioritate strategică pentru România. În acest sens, am adoptat astăzi noi reglementări care să răspundă situaţiilor identificate în cursul procesului de implementare a proiectelor, astfel încât să eliminăm riscul întârzierii acestora şi să ne asigurăm că cele 5 miliarde de euro pe care le mai avem la dispoziţie sunt folosite pentru a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale românilor şi pentru a sprijini economia, cu accent pe specializare inteligentă, cercetare şi inovare”, a declarat Marcel Boloş, potrivit unui comunicat MIPE.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ajutoare,
decizie,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.