Mandatul lui Bogdan Badea la cârma Hidroelectrica, prelungit cu patru luni

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 07 aprilie 2023 66 afişări

Mandatul lui Bogdan Badea la cârma Hidroelectrica, prelungit cu patru luni

Directoratul Hidroelectrica, cel mai mare producător local de energie electrică, care urmează să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti, a fost numit vineri pe o perioadă de încă patru luni, începând cu data de 7 aprilie, neefectuându-se astfel nicio schimbare.

Lista membrilor este următoarea:

Sursa foto: Site-ul oficial Hidroelectrica

Săptămâna trecută, Ministerul Energiei şi Fondul Proprietatea au ales noul consiliu de supraveghere al Hidroelectrica, cel care a stabilit directoratul, al cărui mandat ar fi urmat să expire în vară.

Hidroelectrica a avut venituri de 9,1 miliarde de lei anul trecut, în creştere cu 40%, şi un profit de 4 miliarde de lei, plus 32,7%. Conform celor mai recente estimări ale KPMG, grupul este evaluat la 55 de miliarde de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.