Managerii companiilor văd tendinţe de creştere în construcţii, comerţ şi servicii

Postat la 28 mai 2014 59 afişări

Managerii companiilor anticipează, pentru perioada mai-iulie, o tendinţă de creştere a activităţii în construcţii şi comerţ şi creştere moderată în industria prelucrătoare şi servicii, în raport cu cele trei luni anterioare, potrivit indicatorului sold conjunctural transmis miercuri de INS.

Managerii companiilor văd tendinţe de creştere în construcţii, comerţ şi servicii

 Managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni creşterea moderată a volumului producţiei (sold conjunctural +13%).

În ceea ce priveşte estimarea producţiei, pentru fabricarea produselor de cocserie şi a produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului (sold conjunctural +53%) şi pentru fabricarea băuturilor (sold conjunctural +41%) se va înregistra tendinţă de creştere accentuată.

Pentru preţurile produselor industriale, se prognozează relativă stabilitate în următoarele trei luni (sold conjunctural +5%). În ceea ce priveşte numărul de salariaţi se estimează relativă stabilitate, soldul conjunctural fiind de +2% pe total industrie prelucrătoare.

Potrivit estimărilor din luna mai 2014, în activitatea de construcţii se va înregistra pentru următoarele trei luni o creştere a volumului producţiei (sold conjunctural +28%) şi a stocului de contracte şi comenzi (sold conjunctural +23%).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/managerii-companiilor-vad-tendinte-de-crestere-in-constructii-comert-si-servicii-12655977
12655977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.