"Fata rea" din industria filmelor pentru adulţi, Jenna Haze, câştigă 3 milioane de dolari pe an

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 mai 2014 6085 afişări

"Fata rea" din industria filmelor pentru adulţi, Jenna Haze, câştigă 3 milioane de dolari pe an

Aşa-numita "fată rea", Jenna Haze, a filmelor pentru adulţi câştigă în jur de 3 milioane de dolari pe an, iar anul trecut a ajuns la 3,7 milioane. A jucat în foarte multe filme şi este cunoscută pentru deschiderea faţă de orice rol.

A câştigat mai multe premii de-a lugul carierei pe care a început-o la vârsta de 19 ani. A regizat şi 14 filme pentru adulţi, deschizând ulterior propria companie de producţie, Jennaration X Studios.

Cea mai bine plătită actriţă din filmele pentru adulţi este Jenna Jameson, care a avut venituri de peste 30 de milioane de dolari anul trecut. Specialiştii estimează că industria filmelor pentru adulţi generează anual 13 miliarde de dolari.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/fata-rea-din-industria-filmelor-pentru-adulti-jenna-haze-castiga-3-milioane-de-dolari-pe-an-12653536
12653536
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.