CNADNR va plăti până la 333 milioane de euro pentru finalizarea tronsonului Suplacu de Barcău - Borş

Postat la 27 mai 2014 49 afişări

CNADNR caută constructor pentru finalizarea tronsonului de autostradă de 60 de kilometri Suplacu de Barcău - Borş, construit în proporţie de 50% de americanii de la Bechtel, contractul de proiectare şi execuţie având o valoare estimată de până la 1,46 miliarde lei (333 milioane euro), inclusiv TVA.

CNADNR va plăti până la 333 milioane de euro pentru finalizarea tronsonului Suplacu de Barcău - Borş

 Contractul pentru finalizarea Autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, secţiunea 3C: Suplacu de Barcău - Borş (km 4+200 - km 64+450), finanţat cu bani de la bugetul de stat, va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Acordul este estimat la 987 milioane lei, fără TVA, valoare la care se vor raporta ofertanţii pentru întocmirea propunerii financiare, şi poate ajunge până la 1,184 miliarde lei, în cazul unor eventuale suplimentări, potrivit unui anunţ al CNADNR.

Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până la 9 iulie. Termenul pentru finalizarea contractului este de 54 de luni de la data atribuirii contractului.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cnadnr-va-plati-pana-la-333-milioane-de-euro-pentru-finalizarea-tronsonului-suplacu-de-barcau-bors-12654477
12654477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.