François Hollande: Uniunea Europeană a devenit de neînţeles. Aşa ceva nu mai poate continua

Postat la 27 mai 2014 93 afişări

UE "a devenit de neînţeles" şi trebuie "să se retragă de acolo unde nu este nevoie de ea", a declarat luni preşedintele francez, François Hollande, a doua zi după alegerile europarlamentare soldate în Franţa cu un succes important al extremei drepte, relatează AFP.

François Hollande: Uniunea Europeană a devenit de neînţeles. Aşa ceva nu mai poate continua

 "Europa a devenit (...), sincer să fiu, de neînţeles, chiar şi pentru state", a spus François Hollande.

"Aşa ceva nu mai poate dura. Europa trebuie să fie simplă, clară, pentru a fi eficientă acolo unde trebuie, şi să se retragă de acolo unde nu este nevoie de ea", a adăugat el.

Uniunea Europeană "a reuşit de doi ani să treacă peste criza din zona euro (...), dar cu un preţ: cel al unei austerităţi care a sfârşit prin a descuraja popoarele", a declarat preşedintele francez.

"Mâine, la Consiliul European, voi reafirma că prioritare sunt creşterea, crearea locurilor de muncă, investiţiile", a continuat el.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fran-ois-hollande-uniunea-europeana-a-devenit-de-neinteles-asa-ceva-nu-mai-poate-continua-12653276
12653276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.