Mălina Platon, UiPath: Pandemia a adus multă instabilitate şi insecuritate în ceea ce priveşte piaţa muncii la nivel global, dar şi multe oportunităţi noi de business

Autor: Ramona Cornea, Ioana Matei Postat la 19 august 2020 195 afişări

Mălina Platon, UiPath: Pandemia a adus multă instabilitate şi insecuritate în ceea ce priveşte piaţa muncii la nivel global, dar şi multe oportunităţi noi de business

Pandemia de COVID-19 a adus instabilitate şi insecuritate pe piaţa globală a muncii, dar  şi multe oportunităţi noi de business, afirmă Mălina Platon, Managing Director APAC Region, Strategic Accounts în cadrul UiPath.

”Consider că ultimele luni au schimbat definitiv modul în care facem business, felul în care ne raportăm la locul de muncă şi la propria carieră. Cred că pandemia a adus multă instabilitate şi insecuritate în ceea ce priveşte piaţa muncii la nivel global, dar în acelaşi timp au apărut şi multe oportunităţi noi de business, în special pentru mediul online şi în zona de digital innovation, digital transformation, RPA şi AI”, a declarat Mălina Platon pentru revista Business Magazin.

Ea crede că UiPath este în poziţie privilegiată, datorită zonei de business în care activeazp.

”În ceea ce priveşte UiPath, consider că ne aflăm într-o poziţie privilegiată deoarece observăm o tendinţă de creştere a oportunităţilor în zona de business automation în toate regiunile şi în ţările în care operăm, inclusiv în România, atât în sectorul public cât şi în sectorul privat. În ceea ce mă priveşte, sunt optimistă că în lunile şi în anii următorii vom vedea o accelerare a iniţiativelor de digital transformation şi business automation în majoritatea industriilor”, a adăugat Mălina Platon.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
pandemie,
piata muncii,
munca,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.