Mai mulţi politicieni germani, indignaţi după ce Erdogan a acuzat Berlinul de "practici naziste"

Postat la 06 martie 2017 55 afişări

Mai mulţi politicieni germani au reacţionat la remarcile preşedintelui turc, care a acuzat Berlinul de "practici naziste" după ce autorităţile germane au retras autorizaţia pentru organizarea unei manifestaţii în oraşul Gaggenau,unde trebuia să ţină un discurs ministrul turc al Justiţiei, scrie DPA.

Mai mulţi politicieni germani, indignaţi după ce Erdogan a acuzat Berlinul de "practici naziste"

"(Comentariul) Este absurd, răutăcios şi exagerat, iar noi îl respigem categoric", a declarat ministrul german al Justiţiei, Heiko Maas, la un talk-show de televiziune. "Vrea să ne provoace. Iar noi trebuie să avem grijă să nu ne lăsăm provocaţi", a mai spus el.

Volker Kauder, liderul grupului Uniunii Creştin-Democrate (CDU) din Bundestag, a criticat de asemenea remarcile lui Edogan.

"Este un act incredibil şi inacceptabil ca preşedintele unui stat membru NATO să spună un asemenea lucru depsre un alt membru", a spus el, la postul de televiziune ARD.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.