Cum să faci bani din vânzarea lucrurile pe care aţii nu le mai vor

Postat la 05 martie 2017 314 afişări

Deseori femeilor le e greu să reziste unui articol vestimentar sau accesoriu care le place, aşa că pot ajunge să acumuleze o garderobă impresionantă din care multe piese nu prea le mai poartă.

Cum să faci bani din vânzarea lucrurile pe care aţii nu le mai vor

Dacă aceste piese fac parte din categoria celor de lux, se găsesc persoane care să le ajute să facă loc în garderobă, preluând ce nu mai poartă clientele şi vânzându-le online, în special pe eBay, aşa cum procedează Corri McFadden, fondatoarea EDropOff, scrie The Independent.

Aceasta şi-a lansat afacerea în 2004, iar în timp s-a specializat pe articole vestimentare şi accesorii de lux, lucrând în special cu cliente cărora li se pare ruşinos să se ducă ele la o consignaţie cu piesele de care vor să scape.

Cum McFadden şi-a dat seama că produsele semnate de nume celebre din lumea modei se vând cel mai bine şi generează cel mai mare profit, s-a decis să meargă la cliente să le ajute să-şi organizeze garderoba şi să le facă o ofertă pentru ceea ce vor să vândă. n prezent, EDropOff vinde circa 80% produse prin licitaţii pe eBay, restul de 20% fiind disponibile pentru cumpărare imediată, proprietara sa oprindu-şi 40% comision din suma încasată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.