Mai mulţi comisari europeni poartă cravate lansate cu ocazia preşedinţiei române a Consiliului UE | VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 11 ianuarie 2019 66 afişări

Mai mulţi comisari europeni care au sosit vineri la Guvern purtau cravatele primite joi seara de la Viorica Dăncilă, cu ocazia lansării oficiale a Preşedinţiei României la Consiliul UE. Premierul a oferit joi cravate şi eşarfe lansate cu ocazia preşedinţiei române a Consiliului UE.

Mai mulţi comisari europeni poartă cravate lansate cu ocazia preşedinţiei române a Consiliului UE | VIDEO

„Este o culoare elegantă şi se poate purta. Este unul din cadourile pe care chiar poţi să le foloseşti”, a declarat vineri viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall.

Viceprim-ministrul a susţinut că oficialii şi-au pus cravatele încă de când aceştia le-au primit.

„Majoritatea bărbaţilor, aseară (joi-n.r) şi-au pus cravatele de comisari. Le-au primit cadou de la doamna prim-ministru. Trebuie să le purtă, e un gest frumos”, a adăugat Birchall.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consiliu,
lansare,
ocazie,
presedintie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.