Mai multi bani pentru locuri de munca. Planul PE in lupta cu cea mai apriga amenintare la adresa viitorului Europei: somajul

Postat la 20 iulie 2014 32 afişări

Parlamentul European (PE) a cerut masuri mai puternice de combatere a somajului in randul tinerilor, propunand chiar finantare UE mai mare, in viitoarele bugete, pentru programele care creeaza locuri de munca, a anuntat legislativul european.

 Mai multi bani pentru locuri de munca. Planul PE in lupta cu cea mai apriga amenintare la adresa viitorului Europei: somajul

 Parlamentul European a cerut masuri mai puternice de combatere a somajului in randul tinerilor, inclusiv standarde minime pentru ucenicii si salarii decente, in rezolutia aprobata joi, dar si ca finantarea UE pentru programele care creeaza locuri de munca sa fie crescuta in viitoarele bugete.

"O crestere economica de durata este imposibila fara reducerea inegalitatilor", se arata in textul aprobat cu 502 de voturi pentru, 112 impotriva si 22 de abtineri.

Deputatii europeni au aratat ca somajul in randul tinerilor a atins un nivel fara precedent, fiind, in medie, de 23 la suta in UE, cu varfuri de peste 50 la suta in unele state membre, in total 5,3 milioane de europeni sub 25 de ani fiind someri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mai-multi-bani-pentru-locuri-de-munca-planul-pe-in-lupta-cu-cea-mai-apriga-amenintare-la-adresa-viitorului-europei-somajul-12944884
12944884
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.