Magazinul online elefant.ro a introdus în ofertă produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte

Postat la 02 septembrie 2013 62 afişări

Magazinul online elefant.ro a intrat, luni, pe piaţa de fashion urmând să adauge în oferta sa până la 31 decembrie peste 16.000 mii de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii de la branduri renumite, cum ar fi Versace, Diesel sau Calvin Klein.

Magazinul online elefant.ro a introdus în ofertă produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte

 "Tot din 2 septembrie, elefant.ro lansează serviciul «365 de zile retur gratuit», în premieră pentru România. Cumpărătorii de produse fashion de pe elefant.ro pot returna gratuit produsele comandate oricând doresc, în termen de un an, în condiţiile specificate pe website", se arată într-un comunicat al www.elefant.ro.

Portofoliul de produse fashion este disponibil permanent în catalogul online actualizat continuu, accesibil la adresa www.elefant.ro/fashion/.

Noua strategie de extindere a elefant.ro a fost anunţată în prima jumătate a acestui an, iar de atunci magazinul a adăugat în ofertă asigurările auto de tip RCA, un nou model de business - campaniile Happy Days şi s-a repoziţionat drept mall-ul online pentru familie.

Oferta www.elefant.ro include peste 90.000 de produse - cărţi, eBooks, jucării, filme, muzică, eReadere, tablete, asigurări RCA şi produse din categoria fashion.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/magazinul-online-elefant-ro-a-introdus-in-oferta-produse-de-imbracaminte-si-incaltaminte-11286990
11286990
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.