MAE: Ministerul algerian de Externe nu poate confirma prezenţa unui român la bordul Air Algerie

Postat la 25 iulie 2014 26 afişări

Un reprezentant al Ministerului algerian de Externe a informat, vineri, Ambasada României că prezenţa unui român la bordul avionului Air Algerie prăbuşit joi în Mali nu a putut fi confimată, precizează MAE, care a demarat "o procedură complexă" de verificare a pasagerilor.

MAE: Ministerul algerian de Externe nu poate confirma prezenţa unui român la bordul Air Algerie

 Ambasada României în Algeria a informat, vineri, Centrala MAE că un reprezentant al Ministerului Afacerilor Externe din Algeria a revenit asupra informaţiei comunicată oficial anterior cu privire la existenţa unui cetăţean român la bordul avionului aparţinând companiei algeriene menţionate.

Reprezentantul MAE algerian a precizat că informaţia privind prezenţa românului nu a putut fi confirmată până în prezent, se arată într-un comunicat al Ministerului de Externe de la Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mae-ministerul-algerian-de-externe-nu-poate-confirma-prezenta-unui-roman-la-bordul-air-algerie-12978145
12978145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.