MAE: Atenţie la greva operatorilor de trafic aerian din Grecia

Postat la 07 octombrie 2011 50 afişări

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în această perioadă în Grecia că operatorii eleni de trafic aerian au anunţat o serie de acţiuni de protest, care ar putea conduce la apariţia unor perturbări ale traficului aerian în cursul zilei de 7 octombrie, precum şi în perioada imediat următoare.

Pentru a evita situaţiile neplăcute, cetăţenii români sunt sfătuiţi să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului, se arată într-un comunicat al MAE.

Mai multe categorii de angajaţi din sectorul public elen au organizat manifestaţii în această săptămână. Luni, 10 octombrie, este prevăzută o grevă de 24 de ore a salariaţilor din transportul public, iar pentru 19 octombrie a fost convocată o grevă generală a salariaţilor din sectorul public şi privat.

Guvernul grec are în plan să concedieze 150.000 de salariaţi din sectorul public până în 2015 şi să opereze noi reduceri de salarii şi pensii, spre a satisface cerinţele creditorilor externi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mae-atentie-la-greva-operatorilor-de-trafic-aerian-din-grecia-8846438
8846438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.