Macron l-a înlocuit pe ambasadorul francez la Budapesta dupa ce diplomatul l-a lăudat pe Orban

Postat la 02 iulie 2018 48 afişări

Preşedintele francez Emmanuel Macron l-a înlocuit pe ambasadorul Franţei în Ungaria, după ce un document confidenţial, în care acesta lauda politicile premierului Viktor Orban privind imigranţii, a fost publicat presei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Macron l-a înlocuit pe ambasadorul francez la Budapesta dupa ce diplomatul l-a lăudat pe Orban

Eric Fournier a fost înlocuit de Pascale Andreani în funcţia de ambasador francez la Budapesta, se arată într-un decret publicat în Monitorul Oficial.

În documentul confidenţial, datat în 18 iunie şi care era adresat cabinetului lui Macron, Fournier a declarat că Ungaria este "un model" în politicile privind imigranţii, iar acuzaţiile împotriva lui Orban sunt fabricate de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.